Sunday, February 24, 2013

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ



Προϊόντα: ελαιόλαδο, ελιές, τυρί φέτα, μέλι, ρύζι, αλεύρι, πατάτες, κρεμμύδια,  φασόλια,  φακές, ρεβίθια, μήλα, πορτοκάλια, λεμόνια, αβοκάντο, ακτινίδια, κομπόστα ροδάκινο, αμύγδαλα, λάχανα, μαρούλια, πράσα, σπανάκι, παντζάρι, αντίδια, κ αρότα, σκόρδα, κ.ά.
Xρόνος διάθεσης: Παρασκευή,  15 Φεβρουαρίου 2013 από τις 8 π.μ. ως τις 4 μ.μ.
Τόπος διάθεσης: Καυτανζόγλειο Στάδιο (χώρος πάρκινγκ) επί της οδού Αγίου Δημητρίου, με την ευγενική πρόσκληση του Προέδρου και του Διευθυντή.
Οργανωτής: H Εθελοντική Oμάδα της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ, με επικεφαλής τον ομ. καθηγητή του Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Συνεταιρισμών κ.Χρίστο Καμενίδη.
1. Ελαιόλαδο
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από το Βανάτο Ζακύνθου, των ελαιοπαραγωγών Ν. & Ε. Βλασσόπουλου. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,4 (0,34). Τιμή 15 € το 5� �ιτρο δοχείο.
2. Ελιές
α) Ελιές θρούμπες  (μαύρες και πράσινες) από τη Θάσο. Τιμή 3,50€/χλγρ. Γ. Παυλόπουλος
β) Ελιές από την Ορμύλια Χαλκιδικής. Πράσινες (τσακιστές) 2 €/χλγρ. Μαύρες (1) με κουκούτσι: 2,5 €/χλγρ. (2) χωρίς κουκούτσι 3 €/χλγρ., Παραγωγός Α. Παυλούδη.  
γ)Πράσινη ελιά Χαλκιδικής από Παραλία Διονυσίου Μουδανιών προς 8€/3 χλγρ. Παραγωγός Ε. Γαλάνη.
3. Τυρί Φέτα
 Τυρί φέτα μέσα σε άλμη από το Λιβάδι Ολύμπου, του Συνεταιρισμού «ΒΟΣΚΟΣ», Τιμή: 7 €/χλγρ. και    
    13,50 € η συσκευασία των 2 χλγρ.
4.  Μέλι< /span>
α) Ανθόμελο και πευκόμελο Χαλκιδικής, σε γυάλινη συσκευασία του 1 χλγρ. προς 6 € και πλαστική συσκευασία των 3 χλγρ. προς 17 €. Παραγωγός οικ. Ν. και Σ. Σαμαρά.
β) Ανθόμελο και πευκόμελο Αρναίας πιστοποιημένο κατά ISO και HACCP. Παραγωγός  Π. Ρεπάνης. Τιμή: 6 ευρώ το χιλιόγραμμο σε μεταλλική συσκευασία 1 και 2 χιλιογράμμων.
γ) Ανθόμελο και πευκόμελο. Παραγωγός Γ. Καντζάρας. Τιμή 6 €/χλγρ. και 17 € τα 3 χλγρ.
 5. Ρύζι
α) Της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σερρών, προς  1 €/ χλγρ. Καρολίνα,  προς 0,90 €/χλγρ.  Γλασέ και 0,90€/χλγρ. Νυχάκι σε συσκευασία των 5 χλγρ. **Απαιτείται επαρκής παραγγελία.
β)  Από τα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης. Παραγωγός: Β.Κωστίδης, Καρολίνα προς 1 €/χλγρ.
γ) Από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Παραγωγός: Γ. Καντζάρας. Ρύζι νυχάκι προς 0,90 €/χλγρ.
δ) Από Προβατά Σερρών, ποικιλίας Σείριος προς 1 €/χλγρ. Παραγωγός: Χ. Γκιαούρη.
6. Αλεύρι
Αλεύρι 55% από ελληνικό σιτάρι του Νομού Κιλκίς της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Κιλκίς. Τιμή: 0,60€/χλγρ. σε συσκευασία των 10 χλγρ. **Απαιτείται επαρκής παραγγελία.
7. Πατάτες
α) Από την Ορεινή Άνω Βροντούς Σερρών, ποικιλία Agria (κιτρινόσαρκη).Τιμή 0,50€/χλγρ, σε συσκευασία των 10 χλγρ. Παραγωγός: Απόστολος Κασάπης.
β) Από την Άνω Βροντού Σερρών, ποικιλία spunda (ελαφρά κιντρινόσαρκη) Τιμή: 0,45 €/χλγρ. σε συσκευασίες 10 και 20 χλγρ. Παραγωγός Νίκος Χαλάτσης.
8. Κρεμμύδια
α) Από το Νέο Αγιονέρι Κιλκίς του παραγωγού Π. Γιλτίδη. Τιμή: 0,30€/χλγρ. σε συσκευασία των 5 χλγρ.
 β) Από το Ψυχικό Σερρών. Παραγωγός Σ. Κωστίδης. Τιμή 0,30€/χλγρ. συσκευασίας 10 & 20χλγρ.
9. Φασόλια
α) Από Ματαράγκα Καρδίτσας βιολογικά προς 2,5 €/χλγρΠαραγωγός: Κ. Βησαρόπουλος.
β)Από Ομάδα Παραγωγών Αγίου Γεωργίου Γρεβενών προς 3,5€/χλγρ.
10 & 11. Φακές-Ρεβίθια
α) Από Ματαράγκα Καρδίτσας προς 2,25 €/χλγρ. οι φακές και 2,5 €/χλγρ. τα ρεβίθια (βιολογικά).
β)Από Ομάδα Παραγωγών Αγίου Γεωργίου Γρεβενών α)προς 2,5€/χλγρ. οι φακές και β)2€/χλγρ τα ρεβίθια
γ) Από Επανωμή, Φακές προς 1,5€/χλγρ. και ρεβίθ� �α 1,60€/χλγρ. Παραγωγός: Γ. Μασούρας
12. Μήλα
Του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πύργων Κοζάνης, ποικιλία στ άρκιν προς 0,70 ή 0,50 ή 0,40 €/χλγρ. ανάλογα με το μέγεθος.
13 - 15  Πορτοκάλια-Λεμόνια-Αβοκάντο
Από τον Αλικιανό Χανίων προς 0,40 €/χλγρ. (πορτοκάλια), 0,50 €/χλγρ. (λεμόνια) και 1 €/χλγρ. (αβοκάντο). Παραγωγός: Αλεξία Δεικτάκη.
16-19. Λάχανα, Αντίδια, Σπανάκια, Μαρούλια
α)Από τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης προς 0,50, 0,60, 0,80 €/χλγρ. αντίστοιχα (Φ. Θεοδωράκη)
β) Από την Επανωμή Θεσσαλονίκης Αντίδια, σπανάκια προς 0,5 0€/χλγρ. Παραγωγός Π. Τσακνάκης σε συσκευασία των 2 χλγρ.
20. Ακτινίδια Βιολογικά 
Από το Γόνιμο Σερρών, προς 1 €/χλγρ. Παραγωγός: Νίκος Καρακοζίδης.
21&22. Καρότα και σκόρδα Βιολογικά
Από τη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, προς 0,80 και 4 €/χλγρ. αντίστοιχα. Παραγωγός: Σ. Καλιμτζόγλου
23 & 24. Πράσα και παντζάρι
Από την Επανωμή Θεσσαλονίκης προς α) πράσα 0,50€/χλγρ. β) παντζάρι 0,40€/χλγρ. Παραγωγός: Πασχά λης Τσακνάκης
25. Κομπόστα ροδάκινο
Από τη Βέροια, του Αγροτικού Συνεταιρισμού VENUS  προς 0,80€ η συσκευασία του 1 χλγρ.
26. Παραδοσιακά Τρόφιμα  
Από τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Αιγινίου Πιερίας «ΑΡΜΟΝΙΑ».  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παραγγελίες σας να δοθούν στο emailagroproionta@yahoo.gr, ή στο τηλέφωνο: 6938158299 και 6982443069.

Πηγή: http://piperistostoma.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment