Saturday, September 28, 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος- Εντάλματα για Λαγό και Κασιδιάρη

Συγκλονιστικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Οπως αναφέρει το Mega, μετά οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από επέμβαση της Αντιτρομοκρατικής και ξεκίνησαν οι συλλήψεις με την κατηγορία τη� � εγκληματικής οργάνωσης...
με πρώτη σύλληψη αυτή του Νίκο Μιχαλολιάκου και θα ακολουθήσουν άλλες 4 συλλήψεις εκ των οποίων η μία αφορά τον Γιάννη Λαγό και τον Ηλία Κασιδιάρη. Εκτός των βουλευτών θα συλληφθούν άλλα 34 άτομα.

Οπως ανακοίνωσε ο διευθυντής του ΒΗΜΑ FM, Βασίλης Χιώτης, έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η επιχείρηση της Ασυνομίας ξεκίνησε από τα ξημερώματα, ενώ ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος συνελήφθη πρώτος.

Η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής έρχεται έπειτα από την εν εργοποίηση της παραγγελίας της Εισαγγελείας ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση.

Με βάση αυτό το σκεπτικό ο Νίκος Μιχαλολιάκος συνελήφθη πρώτος ως αρχηγός του κόμματος και της οργάνωσης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προέβαλε αντίσταση.


Πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment