Monday, December 30, 2013

Πάτρα: Αυτοκτόνησε γυναίκα δικαστικός..Ξύπνησε και έκανε βουτιά θανάτου από το μπαλκόνι του σπιτιού της!


Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής από την αυτοκτονία της γυναίκας στην Πάτρα - Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για πταισματοδίκη, γνωστή για την μαχητικότητά της...
Από μπαλκόνι τρίτου ορόφου πολυκατοικίας έπεσε στις 08.00 το πρωί μια γυναίκα στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην συμβολή τ ων οδών Κυρηναίου και Παρμενίωνος.


Σύμφωνα με το thebest.gr, η 57χρονη γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας, πρόκειται για αυτοκτονία και γίνονται έρευνες στα δωμάτια του διαμερίσματος, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η αυτόχειρας άφησε σημείωμ� � για τους λόγους που την οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η αυτόχειρας υπηρετούσε στο Πταισματοδικείο της Πάτρας και ήταν μητέρα ενός αγοριού. Είχε χειριστεί πλήθος υποθέσεων και όσοι την γνώρισαν την θυμούνται για τη μαχητικότητά της.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι συγκλονισμένοι από τις σκληρές εικόνες που έζησαν. Πολλοί προσπαθούν να πλησιάσουν τους αστυνομικούς, για να μάθουν τι κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία...

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment