Thursday, November 29, 2012

Νέα πρόκληση Ταμήλου: Αντί να μας κατηγορήσετε για τα μέτρα, μας κατηγορείτε που ξύνουμε τα αρχ...α μας


Σάλος προκλήθηκε στα κοινοβουλευτικά έδρανα, μετά την έκφραση απόγνωσης του βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Μιχαήλ Ταμήλου για τα αυξημένα βουλευτικά του καθήκοντα.
Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της υποεπιτροπής υδατικών πόρων στη Βουλή, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο γαλάζιος βουλευτής φέρεται να είπε χαρ ακτηριστικά:
"Δεν είναι δουλειά του βουλευτή να είναι στις επιτροπές και στη Βουλή όλη μέρα και να χάνει ώρες ολόκληρες. Δουλειά του βουλευτή είναι να βρίσκεται στα υπουργεία και να προωθεί τα αιτήματα του νομού του"...

Και συνέχισε:
"Θα πληρωνόμαστε μια φορά το μήνα και θα ερχόμαστε κάθε εβδομάδα;", αφήνοντας άφωνους τους παρόντες πολιτικούς εκπροσώπους.
Μάλιστα, ενώ περνούσε η ώρα ο κ. Ταμήλος φαίνεται πως είχε σημαντικότερα πράγματα να κάνει, καθώς φέρεται να αναφώνησε: "Να τελειώνουμε καμιά φορά".

Και δεύ� �ερο "χτύπημα" Ταμήλου

Ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει για την στάση του, καθώς λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε με δεύτερη εξίσου προκλητική δήλωση, αυτή την φορά... κατά των δημοσιογράφων.
Μιλώντας το απόγευμα στην Βουλή σε όσους ρωτούσαν διευκρινίσεις για την περιβόητη δήλωση, ο κ. Ταμήλος είπε:
"Εσείς οι δημοσιογράφοι αντί να μας κατηγορήσετε εμάς τους βουλευτές που πήγαμε και ψηφίσαμε αυτά τα μέτρα, μας κατηγορείτε που ξύνουμε τα @ρχίδι@ μας".
Παράλληλα, κ. Ταμήλος υποστηρίζει ότι οι υποεπιτροπές έχουν "βοηθητικό χ αρακτήρα και τις περισσότερες φορές δεν παράγεται ουσιαστικό έργο και καθόμαστε 4 ½ ώρες χωρίς να βγαίνει τίποτα".
Για τον λόγο αυτό μάλιστα ο βουλευτής έχει ήδη κάνει πρόταση στον πρόεδρο της Βουλής να "μειωθεί ο αριθμός των κοινοβουλευτικών επιτροπών" καθώς αυτές δεν είναι πάντα αποτελεσματικές.

Δήλωση Ταμήλου στη Βουλή από Newscaster

Πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment