Wednesday, November 28, 2012

Ημέρες euro 2004


Ημέρες euro 2004

Σήμερα Τρίτη, 27 Νοεμβρίου του σωτήριου έτους 2012, έπειτα από 11 ημέρες πείνας, αγωνίας και τρόμου, πάρθηκε η απόφαση του Eurogroup, για την εκταμίευση της δόσης για την Ελλάδα.


Οι Έλληνες πολίτες, εκστασιασμένοι από το θετικό αποτέλεσμα, ξεχύθηκαν στους δρόμους των μεγαλουπόλεων κρατώντας ελληνικές και γερμανικές σημαίες στα χέρια, χορεύοντας και τραγουδώντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σε μια βραδιά που θύμισε έντονα euro 2004.

Οι ιδιοκτήτες τζιπ, οδήγησαν και πάλι τα αυτοκίνητα τους, μετά από αποχή 2 ετών, χιλιάδες πολίτες πήραν διακοποδάνεια για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας, οι βουλευτικές αποζημιώσεις έπιασαν πενταψήφιο, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που αποφάσισαν να αγοράσουν σκάφος αναψυχής.

Ασφαλώς, υπάρχουν πάντα οι αναρχοαντιεξουσιαστοδραχμολαγνομεταναστόβιοι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δεν ευχαριστιούνται με τίποτα, απλά και μόνο επειδή η κυβέρνηση Σαμαρά δεν έχει παρουσιάσει σχέδιο ανάπτυξης. Ηρεμήστε σας παρακαλώ, ένας άνθρωπος είναι και μέχρι τώρα έχει δώσει 200102 χαμένες μάχες με την Τρόικα. Ήδη του έχει δημιουργηθεί ψυχολογικό πρόβλημα, τι θέλετε, να τον αποτελειώσετε;

O πρωθυπουργός δήλωσε: "Πεινάω".

Πηγή: http://www.ramnousia.com/

No comments:

Post a Comment