Wednesday, March 27, 2013

«Θα έπνιγαν με ναρκωτικά το Ρέθυμνο»


Σοκ έχει προκαλέσει σρτην Κρήτη η είδηση ότι έμποροι ναρκωτικών επιχείρησαν να πλασσάρουν μεγάλες ποσότητες ecstasy, LSD και αυτοκόλλητα που ήταν εμποτισμένα με παραισθησιογόνα, σε φοιτητικά πάρτι αλλά και σε εορταστικές εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για το καρναβάλι στο Ρέθυμνο.
Την αποκάλυψη έφερε στην επιφάνεια μια μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη διάρκεια της οποίας έπεσαν στα χέρια των αρχών οι διακινητές των ουσιών οι πελάτες και συνεργοί τους.
Οι έρευνες έγιναν και στα Χανιά και στο Ρέθυμνο και σύμφωνα με πληροφορίες ενεργό συμμετοχή στην διαλεύκανση της πολύ σοβαρής αυτής υπόθεσης είχε ο Γιώργος Τσούκαλης.
Ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής πήγε με αεροπλάνο από την Αθήνα στα Χανιά την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013. Οδικώς μετέβη στο Ρέθυμνο και εκεί συνεργάστηκε με τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφάλειας Ρεθύμνου προκειμένου να φέρουν εις πέρας την υπόθεση.
«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον ταξίαρχο Μανώλη Πετράκη και τον αστυνομικό διευθυντή Ανδρέα Δασκαλάκη για τις συντονισμένες κινήσεις που έγιναν» επισημαίνει ο γνωστός ντεντέκτιβ.
Στα ευρήματα περιλαμβάνονται σύμφωνα με πληροφορίες μας σοβαρές ποσότητες MDMA, το οποίο είναι ecstasy σε κρυσταλλική μορφή, καθώς επίσης και διάφορα αυτοκόλλητα τα οποία ήταν εμποτισμένα με ουσία LSD και ένα φιαλίδιο με LSD σε υγρή μορφή και αυτοσχέδια τσιγάρα με μείγμα καπνού και ακατέργαστης κάνναβης, τεμάχιο μπισκότου εμποτισμένο με ναρκωτική ουσία LSD, μία συσκευή επεξεργασίας ακατέργαστης κάνναβης «GRIDER» με υπολείμματα κάνναβης και δύο συσκευασίες των δέκα γραμμαρίων με λίπασμα, κατάλληλο για την ανάπτυξη δενδρυλλίων.
«Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία και πρέπει να τονιστεί είναι ότι οι επιτήδειοι είχαν επιλέξει στόχους και είχαν βάλει στο μάτι πολύ νεαρές και ανυποψίαστες ηλικίες. Καταλαβαίνετε τι θα γινόταν αν είχε περάσει όλη αυτή η ποσότητα. Θα έπνιγαν με ναρκωτικά το καρναβάλι εάν δεν είχαμε πάρει εγκαίρως τα απαραίτητα μέτρα. Είναι κρίμα το καρναβάλι του Ρεθύμνου αλλά και άλλες μεγάλες ανάλογες γιορταστικές εκδηλώσεις να κινδυνεύουν από τόσο θρασύδειλα άτομα» τόνισε ο Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος επισήμανε ότι για πρώτη φορά στη καριέρα του βρ έθηκε μπροστά σε μια τόσο καλοστημένη επιχείρηση διακίνησης απαγορευμένων ουσιών.
 (defencenet)

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment