Wednesday, March 27, 2013

Φόβος και Παράνοια

Φόβος και Παράνοια

Πολλοί είναι ηλίθιοι στη θεωρία. Λίγοι όμως είναι αυτοί, που τα καταφέρνουν εξίσου καλά και στην πράξη.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega πραγματοποίησαν χθες, μέλη της Χρυσής Αυγής. Ασφαλώς, η συγκέντρωση δεν ήταν κατά της ακραία φιλομνημονιακής στάσης των δημοσιογράφων του σταθμού, αλλά κατά των τούρκικων σειρών που μεταδίδονται σε αυτόν.

Τα 500 περίπου μέλη της ΧΑ που συμμετείχαν στην, υψίστης σημασίας για το μέλλον της χώρας, συγκέντρωση, επιτέθηκαν λεκτικά στα ντουβάρια του σταθμού, ενώ στη συνέχεια, εκτόξευσαν ταραμά στη τζαμαρία αυτού. Αξίζει να σημειωθεί, πως τόσο τα ντουβάρια όσο και οι τζαμαρίες του mega, έδειξαν εξαιρετική ψυχραιμία απέναντι στο μαινόμενο πλήθος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ενώ τα μέλη της ΧΑ ήταν έτοιμα να αποχωρήσουν, ο Ηλίας Κασιδιάρης άκουσε "ένα γελάκι" από το μεντεσέ της πλαϊνής πόρτας και όρμηξε να του επιτεθεί. Ευτυχώς, παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, Παππάς και Παναγιώταρος, λέγοντάς του "Έλα Ηλία δεν αξίζει", και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Δυστυχώς, οι (υπ)άνθρωποι του mega, δεν έλαβαν το ηχηρό και ισχυρό μήνυμα του λαού, και οι τούρκικες σειρές συνεχίζονται κανονικά και σήμερα, θέτοντας σε κίνδυνο, όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και το Ουζμπεκιστάν.

Όλοι εμείς οι νοσταλγοί της παλιάς καλής εισαγόμενης made in Mexico σειράς, ελπίζουμε ακόμα σε μια καλύτερη ελληνική τηλεόραση. Θέλουμε να δούμε ξανά τον πάμπλουτο Fernando Colunga να πηδάει τη φτωχή πλην τίμια, Thalia σε τουλάχιστον 3 διαφορετικές σειρές. Θέλουμε να βλέπουμε τυφλές πανέμορφες κοπέλες, να πέφτουν στα χέρια μαστροπών και εγκληματιών της Νοτίου Αμερικής, ή ακόμα πιο πρόσφατα, θέλουμε παραξεπεταγμένες 15χρονες, να κάνουν σεξ με 35χρονους επιχειρηματίες. Αυτά ήταν σωστά μηνύματα, αυτές ήταν σειρές και το πιο σημαντικό, δεν ήταν και τούρκικες.


Άντε και την άλλη βδομάδα, συγκέντρωση κατά του champions league.

: Βέβαια, αν επέστρεφε η Thalia στις οθόνες μας, μπορεί να μην έκλεινε η delica..

Πηγή: http://www.ramnousia.com/

No comments:

Post a Comment