Wednesday, May 29, 2013

Σοκ στην Καλαμάτα: Εγκατέλειψε τα 4 ανήλικα παιδιά της στην Αστυνομία επειδή είναι ατίθασα

Μια ανύπαντρη μητέρα άφησε στην Αστυνομία τα 4 ανήλικα αγόρια της, από 9 έως 13 ετών, επειδή ήταν ατίθασα. Η είδηση κυκλοφόρησε αμέσως στην τοπική κοινωνία στην Καλαμάτα, ενώ προκάλεσε σφοδρές αντιδράσ εις στο διαδίκτυο.

Όταν βρήκαν την μητέρα κάτοικοι της περιοχής και τη ρώτησαν, η ίδια απάντησε ότι δεν άντεχε την πίεση από τη συμπεριφορά των παιδιών της.
Σοκαρισμένοι από την κυνική παραδοχή της......
έμειναν και οι υπάλληλοι του αστυνομικού τμήματος στην Καλαμάτα.
Η γυναίκ α μένει στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, εργάζεται περιστασιακά και μεγαλώνει μόνη της τα 4 παιδιά.
Γύρω στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας σταμάτησε το αυτοκίνητό της μπροστά στην πύλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, κατέβασε από μέσα τα 4 αγόρια και... έφυγε, αφήνοντας άφωνους τόσο τους αστυνομικούς, όσο και τα παιδιά.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το eleftheriaonline.gr, στην προσπάθεια να βρεθούν οι � �ονείς των παιδιών, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η γυναίκα μεγαλώνει τα τέσσερα αγόρια  μόνη, ενώ η απόφασή της να τα αφήσει στην Αστυνομία έχει να κάνει με το γεγονός πως τα παιδιά είναι πολύ ατίθασα και η ίδια ένιωσε ότι δεν αντέχει άλλο αυτή την πίεση.
Σύμφωνα μάλιστα με νεότερες πληροφορίς, το μεγαλύτερο από τα 4 αγόρια ήδη έχει επιστρέψει στο σπίτι του, ενώ τα άλλα τρία (9, 11 και 12 ετών) φιλοξενούνται προσωρινά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, μέχρι να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλο ν τους από τις αρμόδιες αρχές. 

Πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment