Monday, January 26, 2015

Πρωτοφανείς εικόνες στην Κυψέλη για τον Τσίπρα-Καρέ καρέ η απίστευτη υποδοχή


Σκηνές που δεν έχουμε ξαναδεί στο εκλογικό τμήμα της Κυψέλης που ψήφισε ο Τσίπρας. Εκατοντάδες δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ, καθυστέρησαν τόσο την άφιξη όσο και την αποχώρησή του.

Αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο Αλέξης Τσίπρας χρειάστηκε να περιμένει αρκετά λεπτά, μέχρι να ετοιμαστούν όλα τα τηλεοπτικά συνεργεία για τη δήλωσή του. Ο συνωστισμός ήταν τέτοιος, που χρειάστηκε να ανέβει σε καρέκλα για να κάνει τη δήλωσή του, ώστε να τον βλέπουν όλοι.

"Έχω αμέτρητη υπομονή. Περιμέναμε πέντε χρόνια. Να περιμένουμε και πέντε λεπτά, δεν πειράζει" ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα, όταν ένας από τους δημοσιογράφους, του ζήτησε να περιμένει λίγο μέχρι να είναι όλοι έτοιμοι.




























Η δήλωσή του, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος:
«Θέλω να επισημάνω ότι σήμερα ο ελληνικός λαός καλείται να ολοκληρώσει με αποφασιστικότητα το βήμα για τον τερματισμό του φόβου και την επιστροφή της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας στη χώρα μας. Το δίλημμα σήμερα είναι πιο καθαρό από ποτέ άλλοτε. Σήμερα αποφασίζουμε αν αύριο θα επιστρέψει στην Ελλάδα η Τρόικα, για να υλοποιηθούν οι πολιτικές του κ. Σαμαρά ή αν από αύριο η χώρα μας θα διεκδικήσει με ασφάλεια στην Ευρώπη όσα αξίζουν στον ελληνικό λαό. Είμαι αισιόδοξος, είναι μία ιστορική ημέρα».
















Έπειτα από απαίτηση των ξένων Μέσων, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε δήλωση και στα αγγλικά, στην οποία τόνισε:

«Είμαι πολύ αισιόδοξος πως σήμερα οι Έλληνες θα γράψουν ισ τορία. Και το μήνυμα που θα στείλουν είναι πως στην Ελλάδα θα επιστρέψει η δημοκρατία. Οι Έλληνες θα αποκτήσουν αξιοπρέπεια. Το μήνυμα είναι πως το κοινό μας μέλλον στην Ευρώπη, δεν είναι ένα μέλλον με λιτότητα, αλλά ένα μέλλον με δημοκρατία, αλληλεγγύη και συνεργασία.»

http://www.topontiki.gr/article/93982/Protofanis-eikones-stin-Kupseli-gia-ton-Tsipra-Photos-Video

Πηγή: http://piperistostoma.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment