Saturday, June 28, 2014

Κρήτη: Πήγε να κάνει το καλό και τον …ξυλοφορτώσανε!

Στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι..

Σοβαρά κινδύνεψε ένας άνδρας το απόγευμα της Παρασκευής στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν πήγε να βοηθήσει μια κοπέλα που της έπεσε το κινητό στο δρόμο και ο συνοδός της τον ξυλοφόρτωσε άσχημα.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας πρόσεξε ότι είχε π� �σει το κινητό τηλέφωνο μιας κοπέλας που περνούσε από την πλατεία. Ο άνδρας το σήκωσε και επιχείρησε να της το δώσει, όταν- κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί- δέχτηκε την άγρια επίθεση του συνοδού της κοπέλας.

Σύμφωνα και με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός άρχισε να χτυπά άγρια τον άνδρα στο κεφάλι, πρώτα με ένα μπουκάλι νερού και στη συνέχεια με τις γροθιές του, πιθανότατα γιατί θεώρησε ότι το θύμα προσπάθησε να ...κλέψει το τηλέφωνο.

Στη συνέχεια και αφού είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία, το ζευγάρι έσπευσε να εξ αφανιστεί στα γύρω στενά, ενώ ο άτυχος άνδρας, με το πρόσωπο γεμάτο αίματα,  οδηγήθηκε σε κοντινή ιδιωτική κλινική, προκειμένου να του παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του θερμόαιμου νεαρού και της κοπέλας.
kontranews

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment