Thursday, March 26, 2015

Τσίπρας: Ο Χατζηδάκης υπέκλεψε τη σφραγίδα του ΟΟΣΑ για χάρη συμφερόντων

Πως χρησιμοποίησε τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης για να προσδώσει κύρος σε μέτρα δικής της έμπνευσης που εξυπηρετ ούσαν συγκεκριμένα συμφέροντα, κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Βουλή. 

«Η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ ήταν η εργαλειοθήκη του κ. Χατζηδάκη. Ήταν εφεύρημα του Χατζηδάκη, που υπέκλεψε την υπογραφή του ΟΟΣΑ, για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα», είπε ο πρωθυπουργός. Πρέπει να σημειωθεί πως ο Αλέξης Τσίπρας έκανε τη συγκεκριμένη αναφορά αφού είχε μιλήσει για την παρουσία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΟΣΑ. 
Η φράση του αυτή προκάλεσε άμεσα την αντίδραση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ενώ ο Κωστής Χατζηδάκης απάντησε αρκετά αργότερα, όταν πήρε το λόγο: «Εάν ισχύει αυτό τότε ο ΟΟΣΑ είναι ένας οργανισμός που του επιβάλλουν τι να κάνει, άρα γιατί συνεργάζεστε μαζί του. Εγώ δεν περίμενα ότι θα με κατηγορούσε έτσι. Η μελέτη είναι στη δημοσιότητα και μπορεί να την βρει όποιος θέλει. Αφού δημοσιοποιήσετε το κείμενο της 20ης Φεβρουαρίου τότε να εξαπολύσετε επιθέσεις», είπε ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης.

Πηγή: http://piperistostoma.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment